Om Trine Sloth

“Det handler om hvem du er, og ikke om hvad du kan præstere”

Certificeret stresscoach fra Forebyg Stress

Certificeret kognitiv coach fra Mindjuice

FDZ Zoneterapeut, massør, TCM Akupunktør

Grundkursus i psykoterapi og kurser i kommunikation

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig

”Jeg havde i mange år givet op! Givet op på at følge mit hjerte, givet op på at være tro mod mig selv. Givet op på at følge min drøm om at arbejde med personlig udvikling. Jeg var styret af min største frygt: Frygten for ikke at være god nok.

Heldigvis siger min krop fra, når jeg ikke lytter til mit indre. Det tvang mig til at stoppe op og lytte til min indre stemme, der blev ved med at sige, at jeg skulle noget andet med mit liv.

Min frygt vil altid være der, men jeg har lært, at det ikke er den, der skal styre min retning i livet. Jeg har valgt at se den som en gave, der gør, at jeg vil gøre mit allerbedste. Det, der styrer min retning i livet, er gløden, gnisten, glæden, den indre gode stemme og min brændende passion for at hjælpe andre mennesker til at få det bedste ud af deres liv.”

– Trine Sloth

“Jeg brænder for at hjælpe andre til at få det bedste ud af deres liv. Et liv hvor de er tro mod sig selv og den måde de lever det på”.

Samarbejdspartnere & erhvervskunder

Om Trine

Jeg har altid været drevet af menneskers udvikling og potentiale i mit arbejde som coach, og jeg har haft min egen praksis siden 2016.

Jeg interesserer mig for selvværd og stressens væsen, og for hvordan vi kan navigere i det, så vi kan blive herre i vores eget liv. Både i modgang og medgang.

Igennem mit liv har jeg selv arbejdet indgående med min egen stress og det at blive bevidst om mine mål i livet – og ikke mindst mit selvværd, og hvem jeg er som menneske.

Trine Reinholdt Sloth stresscoach

Jeg har tidligere arbejdet som alternativ behandler, både på klinik, fodboldhold og professionel cykelhold. Jeg har derfor solid viden om både krop og psyke og samspillet mellem de to. Dette bringer jeg med i mit nuværende virke.

Ydermere har jeg i flere år arbejdet indenfor kundeservice i det private erhvervsliv. De fleste virksomheder med den fælles lighed, at de arbejder med sundhed og trivsel og leverer ydelser, der er med til at højne livskvaliteten for modtageren.

For at sikre dig den mest kompetente og bedste behandling holder jeg mig løbende opdateret med ny viden og værktøjer indenfor mit felt via kurser, netværk og  supervision/coaching.

Uddannelser

Master stresscoach
Stresscoach
Kognitiv & transformativ coach
FDZ Zoneterapeut
Klassisk kinesisk akupunktør inkl. øreakupunktur
Idrætsmassør
Idrætsskadeterapeut
Kostvejleder

Kurser

Grundkursus i metakognitivterapi
1 årig grundkursus i psykoterapi
Human Design Reader
Mind & Body Supervisor
Socialfaglig familiecoaching
Enneagrammet Basis
Samtalen som redskab (brænd igennem med kommunikation)
Fordybelseskursus i Ikke-voldelig kommunikation/Girafsprog
Grundkursus i Ikke-voldelig kommunikation/Girafsprog

KROP, SIND & SJÆL

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang – jeg ser krop og psyke som et hele.

De oplevelser du har samlet op gennem livet lagre sig som begrænsende overbevisninger og stagnerede følelser og sætter sig i kroppen. Det kan spænde ben for dig og blive din største stopklods for din personlige udvikling og dine drømme.

Ved at arbejde med både dine tanker, følelser og krop er det muligt at løsne de blokeringer, som din krop bliver ved med at holder på, men som ikke længere tjener dig noget godt.

Trine Sloth metode

Få større selvværd og mindre stress

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden og tips om stress, selvværd og Human Design, og hvordan du skaber et liv, hvor du er tro mod dig selv.

Trine Reinholdt Sloth stresscoach