Privatlivspolitik

Sådan behandles dine personoplysninger

Herunder har jeg beskrevet, hvordan jeg behandler dine personoplysninger og hvilke rettigheder, du har i forhold til disse oplysninger.

Trine Sloth er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som jeg modtager.

Kontaktoplysninger:
Trine Sloth
Ørnebjergvej 1, 1. sal
3650 Ølstykke
kontakt@trinesloth.dk
CVR-nr.: 25878698

Formålene med behandlingen af dine personoplysninger

Jeg behandler personoplysninger om dig som led i mine aktiviteter som udbyder af coaching, behandling, kurser og workshop. Dataene bruges udelukkende til kontakt til kunder, kursister og organisering.

Data registreres når du:

  • bestiller tid til coaching eller behandling
  • tilmelder dig kursus eller workshop
  • udfylder evalueringsskema ved kurser og workshop
  • har korrespondance via mail eller sms

Kategorier af personoplysninger

Jeg behandler udelukkende de oplysninger, du selv har givet ved booking af tid til coaching, behandling, tilmelding til kurser og workshop og udfyldte evalueringsskemaer.

Jeg behandler disse personoplysninger om dig:

  • Stamdata, de oplysninger du selv har givet, så som navn, adresse, email og telefonnummer.
  • Antal bookinger i bookingsystemet.
  • Hvilke mails og sms’er, du har modtaget via bookingsystemet
  • Journalføring

Videregivelse af dine personoplysninger

Jeg videregiver eller overlader ikke dine personoplysninger til 3. parter.

Hvor dine personoplysninger stammer fra

Jeg behandler kun oplysninger om dig, som jeg har modtaget fra dig.

Opbevaring af dine personoplysninger

Jeg opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter sidste anvendelse, hvorefter oplysningerne slettes.

Retten til at trække samtykke tilbage

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Kontakt blot kontakt@trinesloth.dk

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du har registreret.
  • Du har ret til at tilbagekalde samtykkeerklæringen.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan til hver en tid klage til Datatilsynet.